Smarte parkeringsløsninger for gjesteparkering i borettslag og sameier

Vi vet at det er en kjent problemstilling hos borettslag og sameier, at selv om besøkende er fint, kan mange løsninger enten misbrukes eller tillate overforbruk på bekostning av fellesskapet. 

Med et begrenset antall parkeringsplasser er det nødvendig å ha regulering, slik at alle beboere skal kunne ha muligheten for besøk av sine nære og kjære. 

En annen gjentagende problemstilling er at beboere benytter gjesteparkering til faste kjøretøy, og at det krever administrasjon for styret når beboere søker om å ha flere gjester enn tillatt på gjesteparkering, som for eksempel ved større besøk eller begivenheter som bursdager og klubber.

Vi har lang erfaring med å regulere gjesteparkeringer til det beste for borettslaget/sameiet.

Våre parkeringsløsninger oppnår ønsket effekt på en selvregulerende og rettferdig måte.

Selvregulering og rettferdighet

Mange borettslag/sameier anser det som mer rettferdig for fellesskapet at den som bruker mer av gjesteparkeringen også betaler for det. Dette løser UNUM systemet med implementering av f.eks kvoter, tidsbank, karantenetid, betalingsparkering. 

Kvoter - Begrens hvor mange kjøretøy beboere kan registrere på gjesteparkeringen av gangen. 

Tidsbank - Begrens hvor lenge et kjøretøy kan parkere på gjesteparkeringen over en egendefinert tidsperiode

Karantenetid - Bestem en egendefinert tidsperiode et kjøretøy må være vekke fra gjesteparkeringen før en ny parkering kan foretas

Betalingsparkering - Betalt gjesteparkering via app med mulighet for takstvariasjoner og gratisperioder. Kan også brukes for å utvide kvoter og/eller tidsbank.

Mindre administrasjon for styret

Med ovennevnte løsninger reduseres mye overflødig administrasjon for styret. 

Beboere trenger ikke lengre å kontakte styret for ytterligere dispensasjoner.

Dette er eksempelvis ekstra nyttig når en beboer har private arrangementer som bursdagsfeiringer e.l. og ikke behøver å kontakte styret/administrasjonen på ugunstige tidspunkt.

Ønsker du å vite mer om våre tjenester?

Takk! Du hører fra oss snarest mulig.
Beklager, du må prøve igjen.

Både vi og våre kunder er fornøyd med parkeringsløsningen vi har valgt på Horisont. Etter en nøye vurdering av ulike selskaper falt vårt valg på VestPark. Enkle sømløse systemer, meget god kundebehandling og pris, gjorde valget enkelt

Senterleder Horisont Kjøpesenter

Lise Færøvik

Vi har nettopp startet opp vårt samarbeid med VestPark og føler oss godt ivaretatt. De har forstått våre behov helt fra start og har vært meget løsningsorienterte og tilgjengelig. VestPark virker meget innovative og lytter på ønsker og forslag.

Styreleder - Lunden Hageby Vel

Bjørn Wang

«Vi er veldig fornøyd med vårt årelange samarbeid med VestPark. De er alltid serviceinnstilt, lydhør og løsningsorientert»

Adm. Direktør - Bara Eiendom AS

Ingse Galtung Døsvig

«De gjør en kjempejobb, følger opp og har løpende god dialog. Vi føler at de ivaretar våre verdier og leverer løsninger som er brukervennlig for besøkende, leietakere og oss som grunneier. Vi er strålende fornøyd!»

Eiendomssjef - Radge Eiendom

Eirik Steimler

«Super kundeservice. Ordner med alt. Leverer hele veien!»

Eiendomssjef/Marketing Manager - Linstow AS

Atle Haugland

«Vi har hatt et langt og godt samarbeid. De er god å kommunisere , fleksible i sitt arbeid og gir oss tett oppfølging!»

Senterleder - Sletten Senter

Trude Løvaas

«Vi har hatt et langt og godt samarbeid. Dere vet hva som er kritisk for oss og ivaretar våre interesser på en veldig god måte hele veien. Vi er veldig fornøyd!»

Daglig leder - Coop Eiendom Vest AS

Roald Valestrand

«Løsningsorienterte, flinke og fremoverlente. Imponerende gjeng!»

Styrets leder - Stadsporten AS

Ole Peter Duus

24 timers vakttelefon for feilparkeringer, driftsproblemer e.l.